Nieuws George Moormann Stadsdichter De Zingende Zaag Contact
Nieuws

Woensdag 5 mei 2010
MASTERPEACE BEVRIJDINGSPOP HAARLEM 2010 MET MASTERPIECE VAN GEORGE MOORMANN
MasterPeace is een nieuw, fris en innovatief vredesinitiatief dat op 21 september 2014 in Cairo uit moet lopen op het meest hartverwarmende vredesconcert ooit. MasterPeace wordt officieel gelanceerd op 21 september 2011, de Internationale Dag voor de Vrede. Tijdens de pre-launch op 5 mei a.s. tijdens Bevrijdingspop Haarlem 2010 leest George Moormann om 17.00 uur precies in de MasterPeace Challenge Tent zijn in 21 talen vertaald gedicht MasterPiece voor. Komt morgen allen naar de MasterPeace Challenge Tent in de tuin van het Provinciehuis, Dreef 3 Haarlem. http://www.pressrecord.nl/persbericht-masterpeace-challenge-biedt-bezoekers-bevrijdingspop-een-podium-voor-het-oplossen-van-een-persoonlijk-conflict/

Donderdag 18 december 2008
Tweede Bilderdijklezing door prof.dr. Marita Mathijsen,  Grote of St. Bavokerk en aansluitend dichtersprogramma Gravenzaal Stadhuis - Haarlem.

Zaterdag 20 september 2008

Haarlemse Nachten 2008, Noord Hollands Archief, Janskerk - Haarlem.

Woensdagmiddagen 4, 11, 18 en 25 juni, 2, 9, 16 en 23 juli, 20 en 27 augustus 2008

Verser dan vers, negen stadswandelingen met George Moormann langs woonhuizen en plekken in het centrum van Haarlem die belangrijk waren of zijn voor kunst, literatuur en wetenschap. De wandelingen duren twee uur en beginnen en eindigen bij het Lennaert Nijghmonument op de Oude Groenmarkt.

Zondag 18 mei 2008

AMSTERDAM WERELDBOEKENSTAD. De Zingende Zaag Producties, is met een stand aanwezig in de Jodenbreestraat te Amsterdam tijdens Amsterdam Wereld Boekenmarkt (kraam 104 voor Albert Heyn).
De stadsdichter van Haarlem George Moormann signeert van 14 tot 16 uur de rijmprent Kijk en Vergelijk die hij speciaal voor deze gelegenheid schreef.

Zondag 11 mei 2008

BOEKEN IN DE PIJP. Op het Mari Heinekenplein in de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse wijk De Pijp houdt De Zingende Zaag Producties een verkoopaktie. Diverse uitgaven worden tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Een uitgelezen gelegenheid om uw reeks compleet te maken. Wilt u van onze aanbiedingen gebruik maken? Kom dan naar het Mari Heinekenplein.

 

Agenda